Järjestimme Maalaavan sokkeliarvonnan kesällä 2023. Arvontaan pystyi osallistumaan kotisivujemme kautta keväästä syyyskuulle, jolloin arvonta suoritettiin.

Sokkelin pinnoituksen voittaja löytyi Espoosta

Arpaonni osui tällä kertaa Espooseen, kun onnetar valitsi voittajaksi Noora Lempisen. Voittaja oli tietysti erittäin positiivisesti yllättynyt, koska hän ei ollut omien sanojensa mukaan aiemmin voittanut mitään suurempaa. Maalaava oli yrityksenä tuttu, kun olimme käyneet aiemmin keväällä kartoituskäynnillä Lempisen naapurissa.

Espoossa sijaitseva erillistalo oli kokenut merkittävän muodonmuutoksen, kun mm. katto ja sadevesijärjestelmät oltiin uusittu punaisista harmaiksi. Näin ollen entinen punainen sokkeli, jonka pinnoite oli jo muutenkin rapistunut, suorastaan kaipasi harmaata rouhepinnoitetta. Värisävyksi valikoitui Teknoksen ulkovärikartasta sävy T7042.

Työ saatiin toteutettua, eli voitto luovutettua asiakkalle vielä ennen vuoden 2023 asennussesongin päättymistä. Rasmus hoiti asennuksen tarkasti ja ammattitaitoisesti.

Voittaja oli erittäin tyytyväinen työn jälkeen

Arvonnan voittaja oli työn jälkeen erittäin tyytyväinen:
”Kiitos vielä paljon! Kaikki sujui todella sujuvasti ja työ alusta loppuun hoidettiin ammattimaisesti. Sokkeli näyttää hyvältä!”

Kiitos Noora, ja hyvää loppuvuotta! Samoin kiitos teille kaikille muillekin arvontaan osallistuneille. Vaikka arpaonni ei osunutkaan omalle kohdalle, mutta teillä on edelleen tarvetta sokkelin pinnoitukselle, ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille!

Muistathan myös, että myös vuonna 2024 järjestämme suuren sokkeliarvonnan, johon pääset osallistumaan täältä.