050 322 2250

Varsinais-Suomi

Pintojen puhdistus​

Kattoihin, seiniin, kiveyksiin eyksiin ja terassiin kertyy ajan saatossa hometta ja muita epäpuhtauksia. Meiltä pintojen puhdistustyöt Satakunnassa ja Varsinais-Suomen alueella.

Pintojen puhdistukset Satakunnassa sekä Varsinais-Suomen alueella

Maalaava Oy tarjoaa pintojen puhdistustyöt Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa vuosien kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2020 tavoitteena tarjota entistäkin asiakaslähtöisempää maalauspalvelua.

Puhdistustyöt sujuvat ammattitaitoisesti osaavilta, iloisilta maalareiltamme. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu ja huolehtii töiden sujuvuudesta toiveidesi mukaan, siististi ja vaivattomasti!

Teemme puhdistustyöt seuraaviin kohteisiin:

  • Omakotitalot
  • Paritalot ja rivitalot
  • Taloyhtiöt
  • Teollisuusrakennukset
  • Muut yritysasiakkaat

Kohteet hinnoitellaan työtarpeen mukaan. Saat tarjouksen asiantuntijaltamme jättämällä tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Halutessasi voit kokeilla myös hintalaskuriamme, jonka avulla saat suuntaa antavan hinta-arvion sokkelin pinnoituksesta.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä sokkelin pinnoituspalveluita tarjoamme, tietoa hinnoittelusta ja kotitalousvähennyksestä sekä miten puhdistustyö kanssamme etenee.

Maalaavan pintojen­puhdistus­palvelut

Kattopintojen puhdistus

Kauttamme saat kauniit kivijalan pinnoitukset uudisrakennuksiin ja taloihin.

Terassin ja pihakivetyksien puhdistus

Hoidamme myös saneerauskohteiden sokkelin pinnoitukset laadukkaasti

Mitä kaikkea pintojen puhdistus sisältää?

Suojaamme ympäristön pinnat asianmukaisesti. Pidämme huolen pinnoitustöiden aikana, että kaikki tarvittava kotonasi on suojattu. Hoidamme loppusiivouksen asianmukaisesti ja viemme työmaalta kaikki tuomamme myös pois, aina työvälineistä roskiin.

Pintojen puhdistus koostuu useimmiten valmistelu- ja itse puhdistustyöstä. Valmistelu tehdään ennen varsinaista puhdistustyön aloittamista sen tehtävä on varmistaa, että työ sujuu nopeasti ja turvallisesti.

Kartoituskäynnillä tutkimme talosi kunnon ja miten vanha pinta on tehty. Tämän pohjalta pystymme määrittämään parhaiten soveltuvan pinnoitteen sekä pinnoitustavan rakennuksesi kivijalalle. Meille on tärkeää, että valinta osuu kerralla kohdilleen.

Työmaalla tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus-,  pinnoitus- tai puhdistustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä, soita meille suoraan numeroon 050 569 3244.

Mietityttääkö pintojen puhdistuksen hinta?

Täytä tarjouspyyntölomake, niin saat meiltä tarjouksen ulkomaalauksesta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mietityttääkö sisämaalauksen hinta?

Kokeile sisämaalauksen hintalaskuria, niin saat meiltä hinta-arvion sähköpostiisi.

Pintojen puhdistus on kotitalous­vähennys­kelpoinen palvelu

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2024 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös pintojenpuhdistustyön hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2024 on 40 %, eli yhteensä 2 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Miten hommat etenee Maalaavan kanssa?

Tarjouspyyntö

Täytä tietosi tarjous­pyyntö­lomakkeelle ja olemme yhteydessä. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön, niin otamme teihin suoraan yhteyttä.

Arviokäynti

Sovimme kanssanne arviokäynnin, jolloin käymme yhdessä läpi ulko­maalaustarpeesi ja saat saat meiltä kirjallisen tarjouksen projektista.

Pitävä hinta ja aikataulu

Annamme projektista realistisen hinnan ja aikataulun ja suoritamme sovitun työn täsmällisesti sen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme ajoissa.

Lopputarkastus

Projektin lopussa tarkastamme maalauskohteen vielä kertaalleen läpi kanssanne, ja varmistamme, että laatu on tasaista eikä sotkua ole.

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Kuvia toteutuneista puhdistustöistä

Miksi valita Maalaava Oy toteuttamaan puhdistustyöt?

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit ja ulkopintojen puhdistukset.

Kokemusta yli 900 kohteesta. Maalaavalla on yli 900 tyytyväistä asiakasta Satakunnan alueella. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja sokkelin pinnoituksesta.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Maalaava palvelee teitä seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Varsinais-Suomi:
Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Uusikaupunki, Lieto, Parainen, Paimio, Somero, Masku, Laitila, Pöytyä, Mynämäki, Kemiösaari, Rusko, Nousiainen, Aura, Sauvo, Koski, Vehmaa, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo, Oripää, Kustavi

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Satakunta

Kyosti Haapalahti Maalaava Varsinais-Suomi

Kyösti Haapalahti

Yksikön päälikkö, Varsinais-Suomi

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä asiakkailtamme.

Miten pintojen puhdistus tapahtuu?

Pintojen puhdistamisen tarkoitus on poistaa lika, siitepölyt, home sekä muu lika terassin pinnasta, kiveyksistä, katolta tai talon maalipinnasta. Säännöllisesti tehty pintojen puhdistus pidentää käsiteltävän pinnan ikää sekä tekee rakennuksesta ja sen ympäristöstä terveyttä tukevan. Me puhdistamme aina kohteen pinnan huolellisesti ja turvallisesti. Pyydä tarjous täältä tai soita suoraan 050 569 3244.

Useisiin karkeisiin ulkopintoihin, kuten kiveyksiin, rakennuksen seinien maalipintaan, pihojen asfalttiin ja terassilautoihin tarttuu ajansaatossa mm. tiepölyä, nokea, siitepölyä ja muuta likaa. Usein pinnat kuluvat ajansaatossa ja muuttuvat huokoisemmiksi, jonka vuoksi myös lika tarttuu seiniin tai kiveyksiin helpommin.

Likaiset ja pölyiset ja etenkin öljymaalatut pinnat taas antaa hyvät kasvuolosuhteet esimerkiksi homeelle, sammalelle ja levälle.

Säännöllisellä pihakiveysten ja rakennuksen maalipintojen puhdistamisella vältetään suuremmilta homeongelmilta sekä säästetään myös usein aikaa ja rahaa, koska piha sekä rakennus pysyvät pidempään paremmassa kunnossa.

Me puhdistamme aina kohteen pinnan huolellisesti ja jätämme sen ehjäksi sekä kuivaksi. Pyydä tarjous täältä tai soita suoraan 050 569 3244.

Työmaalle tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Ei tule. Suojaamme kaiken tarvittavan ja viemme työmaalta kaikki tuomamme myös pois, aina työvälineistä roskiin.

Matkakustannukset sisältyvät aina hintoihimme. Mikäli matkakulut eivät sisälly hintaan, ilmoitamme siitä asiakkaillemme aina erikseen.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Pintojen puhdistustyöt hinnoitellaan aina jokaisen kohteen työtarpeen mukaan. Hinnoitelun pohjaksi tarvitsemme tiedon mm. puhdistettavasta pinta-alasta, sen kunnosta ja materiaalista.

Saat aina työlle kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksen mukaan materiaalit, työvälineet, pohjatyöt, pinnoitustyöt sekä loppusiivouksen.

Halutessasi voit pyytää tarjouksen täältä.

Paljonko pintojen puhdistus maksaa?

Pintojen puhdistus hinnoitellaan aina jokaisen kohteen työtarpeen mukaan. Hinnoitelun pohjaksi tarvitsemme tiedon mm. pinnoitettavasti pinta-alasta ja asiakkaan haluamasta pinnoitteesta.

Saat aina työlle kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksen mukaan materiaalit, työvälineet, pohjatyöt, pinnoitustyöt sekä loppusiivouksen.

Halutessasi voit pyytää tarjouksen täältä tai voit kokeilla hintalaskuriamme.

Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat maalaustöiden ammattilaiselta välittömästi soittamalla numeroon: 050 569 3244.

 

Vaihtoehtoisesti voit kokeilla myös hintalaskuriamme tai jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella.

Tulemme tekemään veloituksettoman hinta-arvion kohteesta paikan päälle. Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat maalaustöiden ammattilaiselta välittömästi soittamalla numeroon: 050 569 3244. Voit myös jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella.

 

Tulemme tekemään veloituksettoman hinta-arvion kohteesta paikan päälle. Hintatarjouksen ja vastaukset kysymyksiisi saat maalaustöiden ammattilaiselta välittömästi soittamalla numeroon: 050 569 3244. Voit myös jättää tarjouspyynnön tällä lomakkeella.

Miten löydän yrityksen, joka tekee laadukasta jälkeä?

Maalaavan henkilöstö koostuu asianmukaisesti koulutetuista ja ammattitaitoisista työntekijöistä. Annamme jokaiselle työmaalle myöskin aina 100% laatutakuun.

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voinko hyödyöntää kotitalousvähennyksen maalaus työhön?​

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös ulkomaalaus-työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hankemiseen.

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, josta kotitalousvähennys on 40 % eli 2 000 €, ja josta omavastuu poistettuna (100 €) on 1 900 €.

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Pintojen puhdistus