050 322 2250

Varsinais-Suomi

Ulkomaalaus​

Talon ulkomaalaus saa talosi julkisivun näyttämään viimeistellyltä ja arvokkaalta. Maalaamme kaikki rakennusten ulkopinnat seinistä terasseihin.

050 300 1293 (Satakunta)
050 322 2250 (Varsinais-Suomi)

Ulkomaalauspalvelut Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla

Maalaava Oy tarjoaa ulkomaalaustyöt Satakunnan sekä Varsinais-Suomen alueilla vuosien kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2020 tavoitteena tarjota entistäkin asiakaslähtöisempää maalauspalvelua.

Maalaustyöt sujuvat ammattitaitoisesti osaavilta, iloisilta maalareiltamme. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu ja huolehtii töiden sujuvuudesta toiveidesi mukaan, tehden lopputuloksesta siistin!

Teemme ulkomaalaukset seuraaviin kohteisiin:

  • Pientalot
  • Mökit
  • Omakotitalot
  • Teollisuusrakennukset
  • Muut yritysasiakkaat

Kohteet hinnoitellaan aina jokaisen kohteen työtarpeen mukaan. Saat tarjouksen asiantuntijaltamme jättämällä tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Halutessasi voit kokeilla myös hintalaskuriamme, jonka avulla saat suuntaa antavan hinta-arvion ulkomaalauksesta.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä ulkomaalauspalveluita tarjoamme, tietoa hinnoittelusta ja kotitalousvähennyksestä sekä miten ulkomaalaus kanssamme etenee.

Maalaavan ulkomaalauspalvelut

Kivitalon ulkomaalaus

Meiltä saat kivitalojen ulkomaalaukset ja seinien rappaukset sekä uudis- että saneerauskohteisiin. 

Puu- ja hirsitalon ulkomaalaus

Meiltä saat sekä puutalojen että hirsitalojen ulkoseinien maalaukset laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Mökin ulkomaalaus

Kauttamme saat myös mökin ulkomaalaukset sekä uusiin että vanhempiin mökkeihin.

Tiilitalon ulkomaalaus

Meiltä myös tiilitalon ulkomaalaukset, rappaukset ja rapatun julkisivun maalaukset. 

Mitä kaikkea ulkomaalaus sisältää?

Suojaamme ympäristön pinnat asianmukaisesti. Pidämme ulkomaalaustöiden aikana huolen, että kaikki tarvittava on suojattu roiskeilta. Viemme työmaalta kaiken tuomamme pois työvälineistä roskiin ja hoidamme loppusiivouksen asianmukaisesti

Ulkomaalauspalvelu koostuu useimmiten pohjatöistä ja itse maalaustyöstä. Pohjatyöt tehdään ennen varsinaista maalaustyötä ja niiden tehtävä on varmistaa, että maali tarttuu pintaan mahdollisimman hyvin. Maalaamme pinnan aina 1-3 kertaa.

Kartoituskäynnillä tutkimme talosi kunnon ja millaisella maalilla vanha pinta on tehty. Tämän pohjalta pystymme määrittämään parhaiten soveltuvan maalin sekä maalaustavan rakennuksellesi. Meille on tärkeää, että maalivalinta osuu kerralla kohdilleen.

Työmaalla tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä, soita meille suoraan numeroon 050 300 1293.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mietityttääkö ulkomaalauksen hinta?

Kokeile ulkomaalauksen hintalaskuria, niin saat meiltä hinta-arvion sähköpostiisi.

Ulkomaalaus on kotitalous­vähennys­kelpoinen palvelu

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2024 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös ulkomaalaustyön hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hankemiseen.

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2024 on 40 %, eli yhteensä 2 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Miten homma etenee Maalaavan kanssa?

Tarjouspyyntö

Täytä tietosi tarjous­pyyntö­lomakkeelle ja olemme yhteydessä. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön, niin otamme teihin suoraan yhteyttä.

Arviokäynti

Sovimme kanssanne arviokäynnin, jolloin käymme yhdessä läpi ulko­maalaustarpeesi ja saat saat meiltä kirjallisen tarjouksen projektista.

Pitävä hinta ja aikataulu

Annamme projektista realistisen hinnan ja aikataulun ja suoritamme sovitun työn täsmällisesti sen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme ajoissa.

Lopputarkastus

Projektin lopussa tarkastamme maalauskohteen vielä kertaalleen läpi kanssanne, ja varmistamme, että laatu on tasaista eikä sotkua ole.

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Kuvia toteutuneista ulkomaalaustöistä

Miksi valita Maalaava Oy toteuttamaan ulkomaalaus?

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit.

Kokemusta yli 900 kohteesta. Maalaavalla on yli 900 tyytyväistä asiakasta Satakunnan alueella. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja ulkomaalauksesta.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Teemme ulkomaalauksia seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Varsinais-Suomi:
Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Uusikaupunki, Lieto, Parainen, Paimio, Somero, Masku, Laitila, Pöytyä, Mynämäki, Kemiösaari, Rusko, Nousiainen, Aura, Sauvo, Koski, Vehmaa, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo, Oripää, Kustavi, Pyhäranta, Sastamala (Pirkanmaa)

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Satakunta

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Ulkomaalaus