050 322 2250

Varsinais-Suomi

Tietoa meistä

Lue meidän tarinamme ja tutustu yritykseemme tarkemmin alta.

050 324 4077 (Uusimaa) / 050 300 1293 (Muu Suomi)

Intohimona viimeistellyt sokkelit

Maalaava Oy on Luvialta lähtöisin oleva perheyritys, joka sai alkunsa asiakkaiden tarpeista saada ammattimaisia sokkeleiden pinnoituksia.

Meidän työtapamme pohjautuvat vahvoihin arvoihimme, asiakaslähtöisyyteen sekä laadukkaaseen ja vastuulliseen tekemiseen.

Toimintamalli ja työtavat ovat kehitetty siten, että asiakkaalle voidaan tarjota aina helppo ja kustannustehokas asiakaskokemus lopputuloksesta tinkimättä.

Yrityksen on perustajilla, Kari Karjulalla ja Aleksi Lehtolalla, on useiden vuosien kokemus sokkeleiden kunnossapidosta ja pinnoituksesta, sekä erilaisista maalausurakoista.

Oman yrityksen kautta pystymme tarjoamaan laadukkaampaa työn jälkeä jokaisessa projektin vaiheessa ja haluamme vastata asiakkaiden tarpeeseen paremmin.

Kari Karjula

Toimitusjohtaja, Maalaava Oy

2 500 000 €

Liikevaihtomme vuonna 2023

Yli 1600 asiakasta

Tyytyväiset asiakkaamme

Yli 50 työntekijää

Tällä hetkellä palveluksessamme

Maalaava palvelee teitä seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Uusimaa:
Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Varsinais-Suomi:
Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Uusikaupunki, Lieto, Parainen, Paimio, Somero, Masku, Laitila, Pöytyä, Mynämäki, Kemiösaari, Rusko, Nousiainen, Aura, Sauvo, Koski, Vehmaa, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo, Oripää, Kustavi

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Muu Suomi

Hannu Leppälä

Asennustyönjohtaja

Kyosti Haapalahti Maalaava Varsinais-Suomi

Kyösti Haapalahti

Yksikön päälikkö, Varsinais-Suomi

Markku Karjula Maalaava

Markku Karjula

Yksikön päälikkö, Uusimaa

Maalaava Oy faktanurkka

Maalaava on Luvialta lähtöisin oleva perheyritys, joka on perustettu vuonna 2020.

Maalaava tarjoaa palveluita seuraavilla alueilla:

Sokkelipinnoitukset Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla

Maalaavan tärkein arvo on asiakaslähtöisyys, jonka ympärille työtavat, toimintamalli ja nykyaikainen kalusto on kehitetty. Tavoitteena on, että voidaan tarjota helppo ja kustannustehokas asiakaskokemus ensiluokkaisella lopputuloksella.

Miksi valita Maalaava Oy toteuttamaan sisämaalaus?

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit.

Kokemusta yli 250 kohteesta. Maalaavalla on vuosittain yli 250 tyytyväistä asiakasta Satakunnan alueella. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja sisämaalauksesta.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Tietoa meistä