050 322 2250

Varsinais-Suomi

Sokkelin pinnoitus

Maalaava tarjoaa sokkeleiden eli talon kivijalkojen pinnoitukset Uudenmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

050 324 4077 (Uusimaa) / 050 322 2250 (Varsinais-Suomi)

Pyydä tarjous sokkelinpinnoituksesta nyt

Saat 30% alennusta materiaalien osuudesta

Kun pyydät tarjouksen sokkelinpinnoituksesta nyt, saat meiltä 30% alennusta materiaalien kustannuksista. Tarjous voimassa kesän loppuun saakka.

Arvonta suoritetaan joka kuun päätyttyä vuoden loppuun asti.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Palkinnon lunastusoikeus raukeaa, ellemme tavoita voittajaa kahden viikon sisällä arovnnasta.

Sokkelin pinnoitukset Uudella­maalla, Turun seudulla ja Satakunnassa

Sokkelin pinnoituksella tarkoitetaan rakennuksen tai talon kivijalan pintaan tulevaa pinnoitetta, jolla saadaan julkisivusta näyttävämpi ja viimeistellympi. Lisäksi pinnoitettu sokkeli suojaa kivijalkaa ja näin ollen myös taloa.

Sokkelin pinnoittamiseen on olemassa lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi yleisimmin käytetyt maalaaminen, rappaus eli slammaus tai kivirouhepinnoitus.

Maalaava Oy tarjoaa sokkelin pinnoitustyöt Uudellamaalla, Turun alueella ja Satakunnassa vuosien kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2020 tavoitteena tarjota entistäkin asiakaslähtöisempää maalauspalvelua.

Kivijalkojen pinnoitustyöt sujuvat ammattitaitoisesti osaavilta, iloisilta maalareiltamme. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu ja huolehtii töiden sujuvuudesta toiveidesi mukaan, siististi ja vaivattomasti!

Teemme sokkelin pinnoitus­työt seuraaviin kohteisiin:

  • Omakotitalot
  • Paritalot ja rivitalot
  • Taloyhtiöt
  • Teollisuusrakennukset
  • Muut yritysasiakkaat

Kohteet hinnoitellaan työtarpeen mukaan. Saat tarjouksen asiantuntijaltamme jättämällä tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Halutessasi voit kokeilla myös hintalaskuriamme, jonka avulla saat suuntaa antavan hinta-arvion sokkelin pinnoituksesta.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä sokkelin pinnoituspalveluita tarjoamme, tietoa hinnoittelusta ja kotitalousvähennyksestä sekä miten sokkelin pinnoitus kanssamme etenee.

Maalaavan sokkelinpinnoituspalvelut

Uudiskohteen sokkelin pinnoitus

Kauttamme saat kauniit kivijalan pinnoitukset uudisrakennuksiin ja taloihin.

Saneerauskohteen sokkelin pinnoitus

Hoidamme myös saneerauskohteiden sokkelin pinnoitukset laadukkaasti

Näin onnistui Salmisen perheen sokkelin pinnoitus

Play Video

Mitä kaikkea sokkelin pinnoitus sisältää?

Suojaamme ympäristön pinnat asianmukaisesti roiskeiden varalta. Pidämme huolen pinnoitustöiden aikana, että kaikki tarvittava kotonasi on suojattu. Hoidamme loppusiivouksen asianmukaisesti ja viemme työmaalta kaikki tuomamme myös pois, aina työvälineistä roskiin.

Sokkelinpinnoituspalvelu koostuu useimmiten pohjatöistä ja itse maalaustyöstä. Pohjatyöt tehdään ennen varsinaista pinnoitteen levittämistä ja niiden tehtävä on varmistaa, että pinnoite tarttuu sokkeliin mahdollisimman hyvin.

Kartoituskäynnillä tutkimme talosi kunnon ja miten vanha pinta on tehty. Tämän pohjalta pystymme määrittämään parhaiten soveltuvan pinnoitteen sekä pinnoitustavan rakennuksesi kivijalalle. Meille on tärkeää, että valinta osuu kerralla kohdilleen.

Työmaalla tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä, soita meille suoraan numeroon 050 569 3244.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mietityttääkö sokkelin pinnoituksen hinta?

Kokeile sokkelin pinnoituksen hintalaskuria, niin saat meiltä hinta-arvion sähköpostiisi.

Sokkelin pinnoitus on kotitalous­vähennys­kelpoinen palvelu

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2023 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös sokkelinpinnoitustyön hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Työn loppusumman ollessa 2 500 €, kotitalousvähennys vuonna 2023 on 40 %, eli yhteensä 1 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 900 €.

Miten hommat etenee Maalaavan kanssa?

Tarjouspyyntö

Täytä tietosi tarjous­pyyntö­lomakkeelle ja olemme yhteydessä. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön, niin otamme teihin suoraan yhteyttä.

Arviokäynti

Sovimme kanssanne arviokäynnin, jolloin käymme yhdessä läpi ulko­maalaustarpeesi ja saat saat meiltä kirjallisen tarjouksen projektista.

Pitävä hinta ja aikataulu

Annamme projektista realistisen hinnan ja aikataulun ja suoritamme sovitun työn täsmällisesti sen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme ajoissa.

Lopputarkastus

Projektin lopussa tarkastamme maalauskohteen vielä kertaalleen läpi kanssanne, ja varmistamme, että laatu on tasaista eikä sotkua ole.

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Kuvia toteutuneista sokkelin­pinnoitustöistä

Miksi valita Maalaava Oy toteuttamaan sokkelin pinnoitus?

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit.

Kokemusta yli 900 kohteesta. Maalaavalla on yli 900 tyytyväistä asiakasta Satakunnan alueella. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja sokkelin pinnoituksesta.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Maalaava palvelee teitä seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Uusimaa:
Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Varsinais-Suomi:
Turku, Salo, Kaarina, Raisio, Naantali, Loimaa, Uusikaupunki, Lieto, Parainen, Paimio, Somero, Masku, Laitila, Pöytyä, Mynämäki, Kemiösaari, Rusko, Nousiainen, Aura, Sauvo, Koski, Vehmaa, Pyhäranta, Marttila, Taivassalo, Oripää, Kustavi

Markku Karjula Maalaava

Markku Karjula

Yksikön päälikkö, Uusimaa

Kyosti Haapalahti Maalaava Varsinais-Suomi

Kyösti Haapalahti

Yksikön päälikkö, Varsinais-Suomi

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Satakunta

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Sokkelin pinnoitus