050 322 2250

Varsinais-Suomi

Uudiskohteet

Uudiskohteet

Maalaava tarjoaa uudis ja saneerauskohteiden pohjatyöt aina seinien tasoituksesta pohjamaalaukseen ja pintakäsittelyyn. Palvelu saatavilla Satakunnan alueella.

050 324 4077 (Uusimaa) / 050 300 1293 (Muu Suomi)

Uudiskohteiden pintakäsittelyt Satakunnassa

Maalaava Oy tarjoaa sokkelin pinnoitustyöt, tasoitukset, pohja- ja pintamaalaukset uudiskohteille Satakunnassa vuosien kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2020 tavoitteena tarjota entistäkin asiakaslähtöisempää maalauspalvelua.

Pintakäsittelytyöt sujuvat ammattitaitoisesti osaavilta, iloisilta maalareiltamme. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu ja huolehtii töiden sujuvuudesta toiveidesi mukaan, siististi ja vaivattomasti!

Teemme pintakäsittelyä uudiskohteille seuraaviin kohteisiin:

  • Omakotitalot
  • Paritalot ja rivitalot
  • Taloyhtiöt
  • Teollisuusrakennukset
  • Muut yritysasiakkaat

Kohteet hinnoitellaan työtarpeen mukaan. Saat tarjouksen asiantuntijaltamme jättämällä tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Halutessasi voit kokeilla myös hintalaskuriamme, jonka avulla saat suuntaa antavan hinta-arvion sokkelin pinnoituksesta.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä palveluita uudiskohteille tarjoamme, tietoa hinnoittelusta ja kotitalousvähennyksestä sekä miten työ kanssamme etenee.

Maalaavan palvelut uudiskohteille

Uudiskohteen sokkelin pinnoitus

Kauttamme saat kauniit kivijalan pinnoitukset uudisrakennuksiin ja taloihin.

Uudiskohteen sisämaalaus

Hoidamme myös uudiskohteiden sisämaalaukset laadukkaasti.

Mitä kaikkea palvelut uudiskohteille sisältää?

Suojaamme ympäristön pinnat asianmukaisesti roiskeiden varalta. Pidämme huolen pinnoitustöiden aikana, että kaikki tarvittava kotonasi on suojattu. Hoidamme loppusiivouksen asianmukaisesti ja viemme työmaalta kaikki tuomamme myös pois, aina työvälineistä roskiin.

Uudiskohteiden palvelu koostuu useimmiten pohjatöistä ja itse maalaus- tai pinnoitustyöstä. Pohjatyöt tehdään ennen varsinaista pinnoitteen levittämistä ja niiden tehtävä on varmistaa, että pinnoite tarttuu sokkeliin mahdollisimman hyvin.

Kartoituskäynnillä tutkimme talosi kunnon ja miten vanha pinta on tehty. Tämän pohjalta pystymme määrittämään parhaiten soveltuvan pinnoitteen sekä pinnoitustavan rakennuksesi kivijalalle. Meille on tärkeää, että valinta osuu kerralla kohdilleen.

Työmaalla tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä, soita meille suoraan numeroon 050 569 3244.

Laske uudiskohteen sisämaalauksen hinta

Hidden

Talon pintakäsittely on kotitalous­vähennys­kelpoinen palvelu

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2022 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös sokkelinpinnoitustyön hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hankemiseen.

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2022 on 40 %, eli yhteensä 2 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Miten hommat etenee Maalaavan kanssa?

Tarjouspyyntö

Täytä tietosi tarjous­pyyntö­lomakkeelle ja olemme yhteydessä. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön, niin otamme teihin suoraan yhteyttä.

Arviokäynti

Sovimme kanssanne arviokäynnin, jolloin käymme yhdessä läpi ulko­maalaustarpeesi ja saat saat meiltä kirjallisen tarjouksen projektista.

Pitävä hinta ja aikataulu

Annamme projektista realistisen hinnan ja aikataulun ja suoritamme sovitun työn täsmällisesti sen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme ajoissa.

Lopputarkastus

Projektin lopussa tarkastamme maalauskohteen vielä kertaalleen läpi kanssanne, ja varmistamme, että laatu on tasaista eikä sotkua ole.

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Kuvia toteutuneista töistämme

Miksi valita Maalaava Oy toteuttamaan sokkelin pinnoitus?

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit.

Kokemusta yli 250 kohteesta. Maalaavalla on vuosittain yli 250 tyytyväistä asiakasta Satakunnan alueella. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja sokkelin pinnoituksesta.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Maalaava palvelee teitä seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Uusimaa:
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Sipoo, Järvenpää

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Satakunta

Saku Karjula

Työnjohtaja, Uusimaa

Olemme koonneet tähän yleisimpiä kysymyksiä asiakkailtamme.

Mitä työvaihteita uudiskohteiden sisätöissä on?

Tarjoamme uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin laaduukkasti toteutut tasoituspalvelut. Peitämme kipsilevyjen saumat, ruuvien kolot, kolot, kuopat ja muut jäljet seinä- ja kattopinnoista ennen pohjamaalaustöitä.

Levitämme pohjamaalin tasoitetulle seinä- ja kattopinnoille. Pohjamaalia levitetään tarpeen mukaan 1-2 kerrosta. Pohjamaali takaa, että lopullisesta työn jäljestä tulee mahdollisimman kaunis ja virheetön.

Maalaamme seinä- ja kattopinnat tarpeen mukaan 1-3 kertaa asiakkaan kanssa valitulla maalilla.

Jokainen työvaiheista voidaan tarjota myös erikseen. Pyydä tarjous täältä.

Paljonko sokkelin pinnoitus maksaa?

Sokkelin pinnoitus hinnoitellaan aina jokaisen kohteen työtarpeen mukaan. Hinnoitelun pohjaksi tarvitsemme tiedon mm. pinnoitettavasti pinta-alasta ja asiakkaan haluamasta pinnoitteesta.

Saat aina työlle kokonaishinta-arvion, joka sisältää sopimuksen mukaan materiaalit, työvälineet, pohjatyöt, pinnoitustyöt sekä loppusiivouksen.

Halutessasi voit pyytää tarjouksen täältä tai voit kokeilla hintalaskuriamme.

Matkakustannukset sisältyvät aina hintoihimme. Mikäli matkakulut eivät sisälly hintaan, ilmoitamme siitä asiakkaillemme aina erikseen.

Työmaalle tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Ei tule. Suojaamme kaiken tarvittavan ja viemme työmaalta kaikki tuomamme myös pois, aina työvälineistä roskiin.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Miten löydän yrityksen, joka tekee luotettavaa ja laadukasta jälkeä?

Maalaavan henkilöstö koostuu asianmukaisesti koulutetuista ja ammattitaitoisista työntekijöistä. Annamme jokaiselle työmaalle myöskin aina 100% laatutakuun.

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen työn jälkeen, teemme veloituksetta tarvittavat korjaustyöt, kunnes molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä.

Olemme tehneet maalaustöitä, pinnoituksia ja pintojen puhdistuksia muun muassa seuraavissa kohteissa:

Katso kaikki referenssimme täältä.

Voinko hyödyöntää kotitalousvähennyksen maalaustyöhön?

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös ulkomaalaus-työn hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hankemiseen.

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, josta kotitalousvähennys on 40 % eli 2 000 €, ja josta omavastuu poistettuna (100 €) on 1 900 €.

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Uudiskohteet