050 322 2250

Varsinais-Suomi

Tiimi

Tietoa meistä

Lue meidän tarinamme ja tutustu yritykseemme tarkemmin alta.

050 324 4077 (Uusimaa) / 050 300 1293 (Muu Suomi)

Intohimona viimeistellyt sokkelit

Maalaava Oy on Luvialta lähtöisin oleva perheyritys, joka sai alkunsa asiakkaiden tarpeista saada ammattimaisia sokkeleiden pinnoituksia.

Meidän työtapamme pohjautuvat vahvoihin arvoihimme, asiakaslähtöisyyteen sekä laadukkaaseen ja vastuulliseen tekemiseen.

Toimintamalli ja työtavat ovat kehitetty siten, että asiakkaalle voidaan tarjota aina helppo ja kustannustehokas asiakaskokemus lopputuloksesta tinkimättä.

Yrityksen on perustajilla, Kari Karjulalla ja Aleksi Lehtolalla, on useiden vuosien kokemus sokkeleiden kunnossapidosta ja pinnoituksesta, sekä erilaisista maalausurakoista.

Oman yrityksen kautta pystymme tarjoamaan laadukkaampaa työn jälkeä jokaisessa projektin vaiheessa ja haluamme vastata asiakkaiden tarpeeseen paremmin.

Kari Karjula

Toimitusjohtaja, Maalaava Oy

1 370 000 €

Liikevaihtomme vuonna 2021

500+ asiakasta

Tyytyväiset asiakkaamme

20 työntekijää

Tällä hetkellä palveluksessamme

Maalaava palvelee teitä seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Uusimaa:
Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen, Kerava, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Hyvinkää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Vihti, Lohja, Siuntio, Porvoo, Askola

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Muu Suomi

Aleksi Lehtola

Asennustyönjohtaja

Saku Karjula

Työnjohtaja, Uusimaa

Näkisitkö itsesi tässä porukassa?

Maalaava Oy:n faktanurkka

Maalaava on Luvialta lähtöisin oleva perheyritys, joka on perustettu vuonna 2020.

Maalaava tarjoaa palveluita seuraavilla alueilla:

Sokkelipinnoitukset Uudenmaan, Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla

Maalaustyöt, sokkelin pinnoitukset ja pintojen puhdistukset Satakunnan alueella:

Eurajoki, (Luvia), Pori, (Ahlainen, Noormarkku, Lavia) , Rauma (Kodisjoki, Lappi) , Ulvila (Kullaa), Harjavalta, Nakkila, Eura (Kiukainen, Panelia), Säkylä (Köyliö), Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala (Kiikoinen, Mouhijärvi, Vammala, Äetsä)

Maalaavan tärkein arvo on asiakaslähtöisyys, jonka ympärille työtavat, toimintamalli ja nykyaikainen kalusto on kehitetty. Tavoitteena on, että voidaan tarjota helppo ja kustannustehokas asiakaskokemus ensiluokkaisella lopputuloksella.

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Tiimi