050 322 2250

Varsinais-Suomi

Asuntomessut 2021 sokkelin pinnoitus, Palkkikatu, Lohja

"Messut oli alkamassa ja luulimme, että meidän sokkeli oli kunnossa kunnes näimme naapurille Maalaavan tekemän sokkelin."​

050 324 4077 (Uusimaa) / 050 300 1293 (Muu Suomi)

Todella hyvä palvelu arviokäynnistä loppusiivoukseen

“Virheitä voi sattua, mutta tärkeintä on, että ne korjataan! Juuso ja Aku saivat hienosti kivet siistiksi. Kiitos todella paljon, että saitte autettua vielä tämän kanssa ennen messuja. Todella hyvä palvelu teidän osalta arviokäynnistä loppusiivoukseen.”

Jan Storbjörk

Maalaava Oy:n asiakas

Sokkelin pinnoitus tiukalla aikataululla

Toteutettu työ

Sokkelin pinnoitus

Muut palvelut

Ei

Käsitelty alue

29 m2

Ok-talon sokkelin pinnoitus

1500€ - 4500€

“Messut oli alkamassa ja luulimme, että meidän sokkeli oli kunnossa kunnes näimme naapurille Maalaavan tekemän sokkelin”

Jenni ja Jan Storbjörk rakensivat Kastellitalon Lohjalle Palkkikadulle, joka sijaitsee vuoden 2021 asuntomessualueella. Pariskunnan perheeseen kuuluu kaksi lasta ja koira, ja he ovat tehneet suuren osan töistä rakennustyömaalla itse.

Naapurin kaunis sokkeli teki vaikutuksen

Maalaava oli tekemässä Storbjörkien naapuritaloon sokkelin pinnoitusta, kun Jenni ja Jan huomasivat miten karun näköinen heidän oma pinnoittamaton sokkeli oli. “Maalaavan pinnoittama sokkeli naapureidemme taloon näytti niin hyvältä, että tarjous oli pyydettävä.” 

Miten ensikohtaaminen sujui?

Tämän kohtaamisen hoitivat asentajat. He mittasivat sokkelin pinta-alan valmiiksi ja soittivat kohteelta Karille, joka antoi puhelimen kautta hinnan. Pinnoitettavan sokkelin pinta-ala talolle ja autotallille oli kokonaisuudessaan 29m2.

Aikataulutoive oli todella kiireellinen, koska messut oli alkamassa seuraavalla viikolla. Hinnasta päästiin sopimukseen ja asiakkaalle luvattiin työmaan olevan valmis ennen messujen alkamista. Molemmat saatiin järjestymään. Asiakkaalle luvattiin työmaan olevan valmis ennen messujen alkamista.

Sokkeli valmistui ripeästi aikataulussa

Työmaa kesti noin 2 päivää yhdeltä työparilta ja kohde valmistui ajallaan kiireisestä aikataulusta huolimatta. 

Tuliko työmaan aikana odottamattomia yllätyksiä?

Sokkelin pinnoitusta tehtäessä suojataan aina pihakiveykset ja tarvittaessa talon seinät, jotta pinnoitetta ei leviä pihalle tai talon seiniin. Palkkikadun työmaalla huomattiin suojauksia poistettaessa, että ne eivät olleet täysin pitäneet ja asiakkaan pihakiveykset olivat sotkeentuneet.

Siivoukset otettiin asiaksi ja miehet lähtivätkin heti seuraavana päivänä kohteelle puhdistamaan kiveyksiä. 

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Asuntomessut 2021 sokkelin pinnoitus, Palkkikatu, Lohja