050 322 2250

Varsinais-Suomi

Maalausliike Satakunta

Maalaava tarjoaa laadukkaat maalari- ja maalausliike palvelu Satakunnan alueella. Tutustu palveluun ja pyydä tarjous.

Pyydä tarjous maalausurakasta nyt

Saat 30% alennusta maaleista ja materiaaleista

Kun pyydät tarjouksen maalaustyöstä nyt, saat meiltä 30% alennusta materiaalien kustannuksista. Teemme maalaustöitä vain loka- ja marraskuun ajan. Tarjous voimassa niin kauan kuin maalausaikoja riittää.

Pyydä tarjous sisämaalauksesta ja olet mukana arvonnassa

Osallistu 300€:n arvoisen lahjakortin arvontaan

Arvomme joka kuukausi vuoden loppuun asti sisämaalaus-tarjouspyynnön jättäneiden kesken 300€ arvoisen Värisilmän lahjakortin. Lahjakortin voi käyttää joko tarvikehankintoihin tai sisustussuunnitteluun.

Arvonta suoritetaan joka kuun päätyttyä vuoden loppuun asti.

Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

Palkinnon lunastusoikeus raukeaa, ellemme tavoita voittajaa kahden viikon sisällä arovnnasta.

Maalausliike Satakunnan alueella

Maalaava Oy tarjoaa maalari palvelut Satakunnassa vuosien kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2020 tavoitteena tarjota entistäkin asiakaslähtöisempää maalauspalvelua. Maalaustyöt sujuvat ammattitaitoisesti osaavilta, meidän iloisilta maalareilta. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu ja huolehtii töiden sujuvuudesta toiveidesi mukaan, siististi ja vaivattomasti!

Teemme maalaustyöt seuraaviin kohteisiin:

  • Pientalot
  • Mökit
  • Omakotitalot
  • Teollisuusrakennukset
  • Muut yritysasiakkaat

Kohteet hinnoitellaan aina jokaisen kohteen työtarpeen mukaan. Saat tarjouksen asiantuntijaltamme jättämällä tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Halutessasi voit kokeilla myös hintalaskuriamme, jonka avulla saat suuntaa antavan hinta-arvion maalarin palvelusta.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä sisämaalauspalveluita tarjoamme, tietoa hinnoittelusta ja kotitalousvähennyksestä sekä miten sisämaalaus kanssamme etenee.

Tarjoamme maalarin palvelut seuraavasti

Paneelipintojen maalaus

Paneeli­kattojen maalaus sekä paneeli­seinien maalaukset hoituvat meiltä käden käänteessä. Tutustu lisää.

Paneelikaton ja hirsiseinien maalaus
Hirsipintojen maalaus

Hirsikattojen maalaus sekä hirsiseinien maalaus hoituvat meiltä laadukkaasti. Maalaamme sekä hirsimökit että hirsitalot.

Levypintojen maalaus

Levypintojen maalaus, eli tasaisten sisäseinien ja väliseinien tai katon maalaus hoituu meiltä nopeasti ja luotettavasti.

Uudiskohteet

Uudiskohteen sisämaalaus on palvelu, jossa talon sisäseinät tasoitetaan, pohja­- ja pinta­maalataan tarpeidesi mukaan.

Mitä kaikkea maalausurakka sisältää?

Suojaamme kotisi pinnat että asianmukaisesti. Pidämme huolen maalaustöiden aikana, että kaikki tarvittava kotonasi on suojattu. Hoidamme loppusiivouksen asianmukaisesti ja viemme työmaalta kaikki tuomamme myös pois, aina työvälineistä roskiin.

Maalauspalvelu koostuu useimmiten pohjatöistä ja itse maalaustyöstä. Pohjatyöt tehdään ennen varsinaista maalaustyötä ja niiden tehtävä on varmistaa, että maali tarttuu pintaan mahdollisimman hyvin. Maalaamme pinnan aina 1-3 kertaa.

Kartoituskäynnillä tutkimme talosi kunnon ja millaisella maalilla vanha pinta on tehty. Tämän pohjalta pystymme määrittämään parhaiten soveltuvan maalin sekä maalaustavan rakennuksellesi. Meille on tärkeää, että maalivalinta osuu kerralla kohdilleen.

Työmaalla tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä, soita meille suoraan numeroon 050 569 3244.

"*" näyttää pakolliset kentät

Mietityttääkö sisämaalauksen hinta?

Kokeile sisämaalauksen hintalaskuria, niin saat meiltä hinta-arvion sähköpostiisi.

Maalari on kotitalous­vähennys­kelpoinen palvelu

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2022 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös sisämaalaustyön hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hankemiseen.

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2022 on 40 %, eli yhteensä 2 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Miten homma etenee Maalaavan kanssa?

Tarjouspyyntö

Täytä tietosi tarjous­pyyntö­lomakkeelle ja olemme yhteydessä. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön, niin otamme teihin suoraan yhteyttä.

Arviokäynti

Sovimme kanssanne arviokäynnin, jolloin käymme yhdessä läpi sisä­maalaustarpeesi ja saat saat meiltä kirjallisen tarjouksen projektista.

Pitävä hinta ja aikataulu

Annamme projektista realistisen hinnan ja aikataulun ja suoritamme sovitun työn täsmällisesti sen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme ajoissa.

Lopputarkastus

Projektin lopussa asentajamme tarkastavat maalauskohteen vielä kertaalleen läpi, jotta varmistumme, että laatu on tasaista.

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Kuvia toteutuneista sisätilojen maalaustöistä

Miksi valita Maalaava Oy tekemään maalausurakka??

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit.

Kokemusta yli 250 kohteesta. Maalaavalla on vuosittain yli 250 tyytyväistä asiakasta Satakunnan alueella. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja sisämaalauksesta.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Teemme maalarin hommia seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Satakunta

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Maalausliike Satakunta