050 322 2250

Varsinais-Suomi

Keittiön kaappien maalaus

Kiinnostaako sinua keittiöremontti, mutta haluaisit sille edullisemman vaihtoehdon? Pyydä tarjous keittiökaappien maalauksesta.

Keittiökaappien maalaus Satakunta

Maalaava Oy tarjoaa nyt myös keittiökaappien maalaustyöt Satakunnassa.  Keittiön kaapin ovien maalaus on kustannustehokas vaihtoehto keittiöremontille. Kaappien maalaus maksaa vain murto-osan kokonaisesta keittiöremontista.

Keittiökaappien maalaus on edullinen vaihtoehto keittiöremontille. Kaapin ovet maalataan paikallaan, eli ovia eikä kaappeja tarvitse irrotella tai kuljettaa. Keittiö on näin ollen vain 1-2 päivää pois käytöstä. Kaappien maalaus on näin ollen myös nopea tapa ehostaa keittiön ulkonäkö.

Suojaamme jokaisessa kohteessa keittiön lattiat, tasot sekä saranat ja käytämme ovenkahvat irti maalauksen ajan.

Keittiön kaapit rasvapestään, pohjamaalataan ja maalataan telalla kahteen kertaan. Tarvittaessa maalaamme myös kaappien rungot.

Teemme keittiökaappien maalaustyöt seuraaviin kohteisiin:

  • Pientalot
  • Mökit
  • Omakotitalot
  • Teollisuusrakennukset
  • Muut yritysasiakkaat

Keittiökaappien maalaus hinta

Keittiön kaappien maalaus maksaa yleensä noin 900-1900€ riippuen keittiön koosta. Kohteet hinnoitellaan aina jokaisen kohteen työtarpeen mukaan. Saat tarjouksen asiantuntijaltamme jättämällä tarjouspyynnön tällä lomakkeella.

Yleensä materiaalien osuus projektista on noin 250€ ja loput työtä, jonka vuoksi lähes koko hinta on kotitalousvähennyskelpoinen. Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä, soita meille suoraan numeroon 050 569 3244.

Keittiökaappien maalaus ja kotitalous­vähennys

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2022 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös keittiökaappien maalauksen hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hankemiseen.

Työn loppusumman ollessa 5 000 €, kotitalousvähennys vuonna 2022 on 40 %, eli yhteensä 2 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 1 900 €.

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Keittiön kaappien maalaus ennen ja jälkeen

Miten homma etenee Maalaavan kanssa?

Tarjouspyyntö

Täytä tietosi tarjous­pyyntö­lomakkeelle ja olemme yhteydessä. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön, niin otamme teihin suoraan yhteyttä.

Arviokäynti

Sovimme kanssanne arviokäynnin, jolloin käymme yhdessä läpi kettiöremontin laajuuden ja saat meiltä kirjallisen tarjouksen projektista.

Pitävä hinta ja aikataulu

Annamme projektista realistisen hinnan ja aikataulun ja suoritamme sovitun työn täsmällisesti sen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme ajoissa.

Lopputarkastus

Projektin lopussa asentajamme tarkastavat maalauskohteen vielä kertaalleen läpi, jotta varmistumme, että laatu on tasaista.

Teemme keittiökaappien maalauksia seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, Satakunta

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Keittiökaappien maalaus