Tarjoamme sokkelin pinnoitukset nyt myös Uudellamaalla

Olemme laajentaneet toimintaamme kesän alusta lähtien myös Uudellemaalle. Tarjoamme nyt siis sokkelin pinnoitukset, kunnostukset ja tasoitukset sekä sokkeleiden huoltotyöt myös Uudenmaan alueella.

Mikäli asut siis Pääkaupunkiseudulla tai sen lähialueilla, nyt saat meiltä laadukkaat sokkelin pinnoitukset. Olemme kotimainen ja luotettava perheyritys ja meillä on pitkän linjan kokemus sokkeleiden kunnostuksista ja pinnoituksista. Teemme kaikenlaiset pinnoitustyöt vanhojen omakotitalojen sokkeleista uudiskohteisiin ja myös taloyhtiöihin. Ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous.

Satakunnan alueella toiminta jatkuu normaalisti

Satakunnan alueella toimimme normaalisti maalaustöiden ja sokkelin pinnoitusten parissa. Toiminnan laajentaminen ei aiheuta siis mitään muutoksia aiempaan toimintaan Satakunnassa. Palvelemme uusia sekä vanhoja asiakkaita tuttuun mallikkaaseen tapaan.

Yhteyshenkilösi Uudellamaalla

Saku Karjula
p. 050 324 4077
saku.karjula@maalaava.fi

Toimipaikkamme Uudellamaalla sijaitsee Vantaalla Koivukylän läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vastaamme kaikkiin kyselyihin mahdollisuuksien mukaan vuorokauden kuluessa.