050 322 2250

Varsinais-Suomi

Autotallin lattian pinnoitus

Maalaava tarjoaa autotallin, hallien sekä varaston lattian pinnoitukset ja pintakäsittelyt Uudenmaan, Turun ja Satakunnan alueella.

050 324 4077 (Uusimaa) / 050 300 1293 (Muu Suomi)

Autotallin lattian pinnoitus Uudellamaalla, Turun seudulla ja Satakunnassa

Autotallin lattian pinnoituksella tarkoitetaan autotallin lattiaan tehtävää pintakäsittelyä, joka tekee lattiasta kestävämmän, näyttävämmän ja viimeistellymmän näköisen. Pinnoitettu lattia suojaa lattiaa ja näin ollen myös koko autotallia.

Lattian pinnoittamiseen on olemassa muutama erilainen vaihtoehtoja, joista me tarjoamme parhaimmat kaksi:  Lattian kaksikomponenttimaalaus ja lattian epoksipinnoitus.

Maalaava Oy tekee autotallien lattian pinnoitustyöt Satakunnassa ja Uudellamaalla vuosien kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 2020 tavoitteena tarjota entistäkin asiakaslähtöisempää pinnoitus- ja maalauspalvelua.

Lattioiden pinnoitustyöt sujuvat ammattitaitoisesti osaavilta, iloisilta asentajiltamme. Jokainen työntekijämme on asianmukaisesti koulutettu ja huolehtii töiden sujuvuudesta toiveidesi mukaan, siististi ja vaivattomasti!

Teemme lattioiden pinnoitus­työt seuraaviin kohteisiin:

  • Autotallit
  • Varastotilat
  • Kuntosalit
  • Teollisuushallit
  • Taloyhtiöiden kellarit ja käytävät

Kohteet hinnoitellaan työtarpeen mukaan. Saat tarjouksen asiantuntijaltamme jättämällä tarjouspyynnön tällä lomakkeella. Halutessasi tietää autotallin lattian pinnoituksen hinta, voit kokeilla myös hintalaskuriamme, Laskurilla saat suuntaa antavan hinta-arvion autotallin lattian pinnoituksesta heti.

Tältä sivulta löydät lisätietoa siitä, mitä lattian pinnoituspalveluita tarjoamme, tietoa hinnoittelusta ja kotitalousvähennyksestä sekä miten lattian pinnoitus kanssamme etenee.

Lattian pinnoituksen yhteydessä voimme tehdä myös

Autotallin seinien maalaus
Autotallin ja varaston seinien maalaus

Kauttamme saat kauniit lattioiden pinnoitukset autotalleihin ja rakennuksiin.

Autotallin katon maalaus
Autotallin ja varaston katon maalaus

Hoidamme myös pintakäsittelyn, kuten täytöt ja hionnat laadukkaasti

Autotallin lattian pinnoitus
Hallien ja kuntosalien maalaustyöt

Hoidamme myös pintakäsittelyn, kuten täytöt ja hionnat laadukkaasti

"*" näyttää pakolliset kentät

Mietityttääkö autotallin lattian pinnoituksen hinta?

Kokeile autotallin pintakäsittelyn hintalaskuria, niin saat meiltä hinta-arvion sähköpostiisi.

Mitä kaikkea lattian pinnoitus sisältää?

Suojaamme ympäristön pinnat asianmukaisesti roiskeiden varalta. Pidämme huolen pinnoitustöiden aikana, että kaikki tarvittava ympäristössä on suojattu. Hoidamme loppusiivouksen asianmukaisesti ja viemme työmaalta kaikki tuomamme myös pois, aina työvälineistä roskiin.

Lattianpinnoituspalvelu koostuu useimmiten pohjatöistä ja itse pinnoitustyöstä. Pohjatyöt tehdään ennen varsinaista pinnoitteen levittämistä ja niiden tehtävä on varmistaa, että pinnoite tarttuu lattiaan mahdollisimman hyvin.

Kartoituskäynnillä tutkimme lattian kunnon ja miten vanha pinta on tehty. Tämän pohjalta pystymme määrittämään parhaiten soveltuvan pinnoitteen sekä pinnoitustavan rakennuksesi lattialle. Meille on tärkeää, että valinta osuu kerralla kohdilleen.

Työmaalla tarvittavien työntekijöiden määrä riippuu kohteen koosta ja työmäärästä. Useimmiten Maalaavan kohteet vaativat 1-3 työntekijää.

Maalaava on aina vastuussa kaikista vahingoista, jotka tapahtuvat maalaus- tai pinnoitustöiden yhteydessä. Vahinkoja tapahtuu hyvin harvoin ja meiltä löytyy tarvittavat vakuutukset niiden varalle.

Mikäli sinulle heräsi lisäkysymyksiä, soita meille suoraan numeroon 050 569 3244.

Miten hommat etenee Maalaavan kanssa?

Tarjouspyyntö

Täytä tietosi tarjous­pyyntö­lomakkeelle ja olemme yhteydessä. Voit halutessasi jättää myös soittopyynnön, niin otamme teihin suoraan yhteyttä.

Arviokäynti

Sovimme kanssanne arviokäynnin, jolloin käymme yhdessä läpi autotallin pinnoitustarpeesi ja saat saat meiltä kirjallisen tarjouksen projektista.

Pitävä hinta ja aikataulu

Annamme projektista realistisen hinnan ja aikataulun ja suoritamme sovitun työn täsmällisesti sen puitteissa. Mahdollisista viivästyksistä ilmoitamme ajoissa.

Lopputarkastus

Projektin lopussa tarkastamme kohteen vielä kertaalleen läpi kanssanne, ja varmistamme, että laatu on tasaista eikä sotkua ole.

Lattian pinnoitus on kotitalous­vähennys­kelpoinen palvelu

Kotitalousvähennystä voi hakea asunnon perusparannus- ja kunnossapitotöistä. Vuonna 2022 kotitalous­vähennyksen pystyy hakemaan 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % myös sokkelinpinnoitustyön hinnasta. Tarvittaessa saat meiltä tarvittavat lomakkeet ja ohjeet kotitalousvähennyksen hakemiseen.

Työn loppusumman ollessa 2 500 €, kotitalousvähennys vuonna 2022 on 40 %, eli yhteensä 1 000 €.

Oma­vastuu­osuuden (100 €) jälkeen vähennyskelpoinen summa on 900 €.

Soita 050 324 4077 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Soita 050 300 1293 Pintaremonttien ammattilaisena kartoitamme tarpeesi nopeasti.

Pyydä tarjous Jätä tarjouspyyntö, niin saat meiltä tarjouksen 48 tunnin kuluessa!

Jätä soittopyyntö Täytä soitto­pyyntö­lomake niin soitamme sinulle 48 h kuluessa!

Miksi valita Maalaava Oy toteuttamaan lattian pinnoitus?

Luotettava ammattilainen. Maalaava on täysin suomalainen yritys, jonka yrittäjillä on yli 10 vuoden kokemus pintaremonteista ja sokkeleiden pinnoittamisesta.

Laadukas palvelu. Erikoisosaamiseemme kuuluu muunmuassa sokkeleiden pinnoitukset, talojen ulkoseinien ja sisäpintojen maalaukset sekä pintaremontit.

Kokemusta yli 900 kohteesta. Maalaavalla on yli 900 tyytyväistä asiakasta Satakunnan ja Uudenmaan alueella. Tyytyväisten asiakkaidemme määrä kasvaa koko ajan.

Hoidamme työn kunnolla loppuun asti. Rapatessa roiskuu ja virheitä sattuu aina silloin tällöin itse kullekin. Korjaamme asian ja siivoamme jälkemme asiallisesti parhaan mukaan.

Läpinäkyvä hinnoittelu. Laskutamme ainoastaan sen, mitä sopimuksessa on ennalta ilmoitettu. Voit siis olla varma siitä, että sinulle ei koidu yllätyskuluja sokkelin pinnoituksesta.

Annamme työlle 100% laatutakuun. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää, jonka vuoksi mahdolliset puutteet ja epäkohdat tullaan aina korjaamaan kaikilla työmaillamme, veloituksetta.

Maalaava palvelee teitä seuraavilla alueilla

Satakunta:
Eurajoki, Pori, Rauma, Ulvila, Harjavalta, Nakkila, Eura, Säkylä, Kokemäki, Merikarvia, Pomarkku, Siikainen, Honkajoki, Jämijärvi, Huittinen, Karvia, Kankaanpää, Laitila, Pyhäranta, Uusikaupunki, Sastamala

Uusimaa:
Askola, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Inkoo, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lapinjärvi, Lohja, Loviisa, Myrskylä, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Porvoo, Pukkila, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti

Kari Karjula​

Toimitusjohtaja, muu Suomi

Saku Karjula

Työnjohtaja, Uusimaa

Pyydä meiltä tarjous

Pyydä meiltä tarjous Täytä tarjouspyyntölomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Jätä meille soittopyyntö

Pyydä tarjous

Autotallin lattian pinnoitus